Najnovšie recenzie zo sekcie Poťahovacie hmoty na torty a marcipán
Hodilo by sa lepšie balenie na uschovanie nespotrebovanej časti výrobku.
- Super hmota
Výborne tvarovatelny výrobok, doteraz som sa práci s fondanom nevenovala, takže som značky nespoznala ale toto bola dobrá kúpa, som spokojná... určite kúpim aj nabudúce
Super produkt, výborná značka, výborná cena... určite nakupim aj nabuduce kúpila som viaceré farby
Výborný výrobok, som veľmi spokojná, s hmotou sa veľmi dobre pracuje
Super hmota na poťahovanie torty a tvorenie postavičiek, navyše bola za dobrú cenu kúpila som si viaceré odtiene z tejto značky a výborne sa s ňou pracuje ... určite budem kupovať aj nabudúce som začiatočník, čo sa týka pečenia s marcipanom a kupovala som,priznám sa na základe ceny, nevyznám sa v tom, čo je dobré a čo nie, ale som veľmi spokojná
- Super hmota, tvárna... veľmi dobre sa s ňou pracuje, tvorila som postavičky na tortu a super, vôbec sa neláme, nemrvi... určite si ju kúpim aj nabudúce
Super hmota na tvarovanie postavičiek a poťahovanie tort ...kúpila som viaceré farby, ale vôbec neľutujem...a tá výborná cena určite kúpim aj nabudúce
- S hmotou pracujem pár rokov. Poťahujem torty alebo modelujem zvieratká pre deti alebo kvety.
- Výborná farba
- Excellentná chuť
- Práve to čo potrebujem va vianočný cake
- Renshaw brand chuti a dobre sa s nou pracuje
- veľmi dobre sa dá pracovať s fondantom
- veľmi dobre sa dá pracovať s fondantom
- poťahová hmota je super, presne ako je popísaná obchodom
- krásne biela
- pružná
- výborne sa s ňou pracuje
- Dobra manipulacia/ modelovanie
- Pekna, vyrazna farba
- Dobra manipulacia a modelovanie
- Dobra manipulacia, modelovanie aj pre zaciatocnika
- Pekna vyrazna farba
Má veľmi dobrú chuť. Dobre sa pracuje s tímto fondantom.
Zobrazujem 61 - 80 zo 100 recenzií « Predchádzajúci 1 2 3 [ 4 ] 5 Ďalšie »